huisstijlbureau

diensten

portfolio

over ons

contact

 

T 085 - 401 93 55

info@vormstrateeg.nl

 

W.G.plein 111

1054 SC Amsterdam

 

Veemarktkade 8

5222 AE  ‘s-Hertogenbosch

 

< terug

 

Huisstijlhandboek

 

Een huisstijlhandboek is een overzichtelijke handleiding waarin beschreven staat hoe u uw huisstijl dient te gebruiken. Met deze richtlijnen weten al uw medewerkers en externe partijen hoe zij de huisstijl kunnen en mogen gebruiken. Alle richtlijnen komen op een heldere wijze aan bod.

 

 

Huisstijlportaal

 

Het voordeel van een digitaal huisstijlhandboek is dat u meteen toegang heeft tot alle digitale logo’s en eventueel ander beeldmateriaal. Verder is een digitaal huisstijlhandboek erg handig bij het beheren van de diverse versies van uw logo of andere documenten.

 

 

Huisstijlautomatisering

 

Uiteraard is de uitstraling van uw brieven, facturen, e-mail, e-documenten en presentaties een belangrijk onderdeel van de totale uitstraling van uw huisstijl. Het gebruik van het juiste lettertype, kleur en opbouw, die aansluit bij de huisstijl levert een belangrijk bijdrage aan de kwaliteitsperceptie van uw huisstijl. Hiervoor heeft De Vormstrateeg verschillende mogelijkheden zodat al uw computers voorzien worden van de juiste brief-, factuur- en PowerPoint/presentatie-sjablonen; van eenvoudig Word-sjablonen tot een database gestuurd systeem die al uw computers in een keer voorziet van diverse sjablonen in de juiste huisstijl.

 

 

Web-To-Print

 

De consistente uitstraling van uw huisstijl borgen (en dit ook nog op kosteneffectieve wijze) is een uitdaging. Een van de belangrijkste oorzaken van vertroebeling van de huisstijl is dat er items ontwikkeld worden zonder dat daar budget voor beschikbaar is. Hierdoor gaan medewerkers zelf ‘knutselen’ in ontwerpprogramma’s. Web-to-print gaat deze vertroebeling tegen en biedt u een eenvoudige oplossing. Standaard folders, presentaties, promo-materiaal, visitekaartjes etceteras – alles conform uw huisstijl - worden door De Vormstrateeg online aangeboden. U kunt zelf de tekst en het beeld aanpassen om vervolgens een bestand (PDF) te genereren dat direct doorgestuurd kan naar de drukker. Zo simpel kan het zijn! Er zijn diverse systemen beschikbaar en De Vormstrateeg adviseert u bij het maken van de juiste keuze.

 

 

< terug

T 085 - 401 93 55

info@vormstrateeg.nl

 

W.G.plein 111

1054 SC Amsterdam

 

Keizerstraat 2

5211 HG 's-Hertogenbosch

 

© 2016 de Vormstrateeg bv - KVK nr: 61562203 - BTW nr: NL854391952B01