Over de Vormstrateeg

Wanneer klopt een huisstijl? Blijf dicht bij je jezelf en bij je kracht! Dan heb je vanzelf een sterke en authentieke uitstraling. Dit geldt voor mensen maar ook voor bedrijven en merken.

Maar wie ben je nu precies? Dus wie ben je écht? Dit soort existentiële vragen kunnen zelfs bij de grootste organisaties voor verwarring zorgen.

‘Deze huisstijl, dat bén ik.
Maar ik wist het nooit!’

Carine Damen, Transparante teksten

Op de bank bij de Vormstrateeg
We nodigen je uit op de bank bij de Vormstrateeg. We luisteren naar je, stellen de juiste vragen en zorgen ervoor dat je na één of meerdere sessies de unieke kracht en eigenheid van jouw organisatie hebt ontdekt. Je kunt erop rekenen dat we alles voor je samenvatten, bijvoorbeeld in het door ons ontwikkelde merkwereldenplan.

Time to shine
De organisatie heeft haar ware identiteit blootgegeven. Als je wilt, zetten we ook de vervolgstappen. Daar gaat ons hart harder van kloppen! We zorgen voor een creatieve vertaalslag naar visuele en geschreven communicatie. Dit is jouw huisstijl. Nu is het tijd om klanten, werknemers en andere stakeholders te laten zien wie jullie zijn en waar jullie naar toe gaan. It’s time to shine and you’ll love it!

‘De Vormstrateeg heeft ervoor gezorgd dat we ons bedrijf goed positioneren met een sterke huisstijl. Ik ben heel blij met het eindresultaat en daarin sta ik niet alleen; we hebben vele positieve reacties van onze relaties ontvangen!’

Richard Valkenburg, Gardeslen Orthopedie
vormstrategie

Meer weten?
Laten we kennismaken!

Stuur een mailtje of bel!
vormstrategie

Hoe kunnen we je helpen?
Neem contact met ons op

Stuur een mailtje of bel!

Goed communiceren = consistent communiceren

De kracht van het consistent beheren van je huisstijl en al je communicatiemiddelen.

Het begint met overzicht
Steeds weer merken we dat een huisstijl vertroebelt en aan kracht inboet zodra het niet meer consistent wordt toegepast. Dat was voor de Vormstrateeg de motivatie om een online beheerportaal te ontwikkelen. Als klant kun je nu makkelijk al je huisstijl- en communicatiemiddelen beheren in een overzichtelijke omgeving.

Snel het bestand voor drukwerk, print of web
Je eigen portaal wordt door ons ingericht en alle onderdelen van de huisstijl en alle communicatiemiddelen worden door ons technisch gecontroleerd, waarna we deze in je portaal zetten. Zo beschik je altijd over een bruikbaar bestand voor print of web. Jij en natuurlijk collega’s en leveranciers die je toegang verleent tot het portaal.

Nooit meer zoeken naar het juiste logo, alles overzichtelijk en visueel geordend op één locatie voor meerdere personen 24/7 toegankelijk? Kijk eens op huisstijl-portaal en kijk of dit iets is voor jullie organisatie.

‘Na een goed onderzoeksproces wist de Vormstrateeg de kernwaarden van ons bedrijf in drie woorden te vatten. Dat was verrassend en waardevol. En spannend: wat maken ze daarvan? Het resultaat overtrof onze verwachtingen!’

Otto Reuchlin, Peer-groep

De Vormstrategen

Nadji van den Broek
Nadji van den Broekcreative hero
Nadji is het creatief geweten van de Vomstrateeg. Hij weet als geen ander hoe je een communicatievraag vertaalt naar een visueel antwoord en is pas tevreden als het helemaal klopt. Betrokken luisteraar, conceptuele denker.
Bastiaan Witvliet
Bastiaan Witvliet strategy hero
Bastiaan is onze expert op het gebied van organisatiestructuren. Hij kijkt van een afstand naar je organisatie en kan verdomd snel de vinger op je uitdagingen leggen. Snelle denker, doortastend en makkelijke prater.
David Wijns
David Wijnsdigital design hero
David is onze doortastende doorzetter en stille kracht. Verrassend, brede achtergrond, alleskunner. Resultaatgericht, groot probleemoplossend vermogen. Technisch én creatief. Onderzoekend ontwerper met lange adem.

Ben je nieuwsgierig?

Wij ook naar jou. Laten we kennismaken!

Stuur een mailtje of bel!