Vormstrategie2020-02-19T11:57:58+01:00

Vormstrategie is professioneel verleiden

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden… Zeker omdat een beeld je in een splitsecond al emotioneel weet te raken en je voor 1000 woorden tijd nodig hebt. Als organisatie zal je dan ook je klant moeten verleiden. Doelmatig en krachtig beeld inzetten dat uitnodigt om je boodschap voor de bühne te brengen zodat bedrijfsdoelen worden behaald. Dat raakt de essentie van vormstrategie: het behalen van bedrijfsdoelen doormiddel van vormgeving.

Je hoeft zelf geen casanova te zijn om te flirten. De Vormstrateeg helpt bij het onderzoek, concept, ontwerp en beheer van je visuele boodschap. En daarbij zetten wij met liefde al onze verleidingstechnieken in (knipoog).

Toolbox verleidingstechnieken
Wat je uitstraalt, trek je aan. Omdat je ons inschakelt, willen we natuurlijk weten wat de identiteit is van jouw organisatie en wat de positioneringsdoelstelling is. En als je dat nog niet helder hebt, dan helpen we je daarbij. Op basis daarvan maken we een vertaalslag naar de huisstijl. Uiteraard weten we precies hoe, waar en op welk moment we de huisstijl implementeren. Voor het beheer hebben we een in huis ontwikkelde tool. En voor het juridische gedeelte werken we samen met een expert op dat vlak.

Hebben we jou al kunnen verleiden tot een kennismaking? Bel dan 085 – 40193 55 .

Nooit meer opzoek naar dat ene logo

Huisstijl-Portaal.nl

Vormstrategie in de praktijk

Hoezo Veilig?

Voor Kondor Wessels Amsterdam hebben we een veiligheidsquiz gemaakt voor het intranet. Wekelijks wordt er aan alle medewerkers een vraag gepresenteerd.

Toon meer

Ben je nieuwsgierig? Wij ook naar jou. Laten we kennismaken!

Stuur een mailtje of bel!
Go to Top