Vormstrategie2021-02-24T15:49:22+01:00

Vormstrategie is professioneel verleiden

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden… Zeker omdat een beeld je in een splitsecond al emotioneel weet te raken en je voor 1000 woorden tijd nodig hebt. Als organisatie zal je dan ook je klant moeten verleiden. Doelmatig en krachtig beeld inzetten dat uitnodigt om je boodschap voor de bühne te brengen zodat bedrijfsdoelen worden behaald. Dat raakt de essentie van vormstrategie: het behalen van bedrijfsdoelen doormiddel van vormgeving.

Je hoeft zelf geen casanova te zijn om te flirten. De Vormstrateeg helpt bij het onderzoek, concept, ontwerp en beheer van je visuele boodschap.

En daarbij zetten wij met liefde al onze verleidingstechnieken in

over ons

mogen we jou verleiden?

Stuur een mailtje of bel!

‘Deze huisstijl, dat bén ik.
Maar ik wist het nooit!’

Carine Damen, Transparante teksten

Toolbox verleidingstechnieken

Wat je uitstraalt, trek je aan. Omdat je ons inschakelt, willen we natuurlijk weten wat de identiteit is van jouw organisatie en wat de positioneringsdoelstelling is. En als je dat nog niet helder hebt, dan helpen we je daarbij. Op basis daarvan maken we een vertaalslag naar de huisstijl. Uiteraard weten we precies hoe, waar en op welk moment we de huisstijl implementeren. Voor het beheer hebben we een in huis ontwikkelde tool. En voor het juridische gedeelte werken we samen met een expert op dat vlak.

Laten we kennismaken

‘Na een goed onderzoeksproces wist de Vormstrateeg de kernwaarden van ons bedrijf in drie woorden te vatten. Dat was verrassend en waardevol. En spannend: wat maken ze daarvan? Het resultaat overtrof onze verwachtingen!’

Otto Reuchlin, Peer-groep

Vormstrategie in de praktijk

Toon meer

Ben je nieuwsgierig?

Wij ook naar jou. Laten we kennismaken!

Stuur een mailtje of bel!
Go to Top