Neem contact met ons op

Wil je kennismaken met de Vormstrateeg of heb je een vraag aan één van de vormstrategen? Neem contact op! Via onderstaand formulier, maar bellen kan natuurlijk ook: 085 – 401 93 55.

085 – 401 93 55
info@vormstrateeg.nl

W.G.plein 233
1054 SE Amsterdam

https://www.embed-map.com

De Vormstrategen

Eveline Holla
Eveline Hollacommunication hero
Eveline is je eerste aanspreekpunt binnen de Vormstrateeg. Eveline praat graag met je over wat je uiteindelijk wilt bereiken. Ze houdt van het échte verhaal. Want de eerste oplossing is zelden het antwoord op je vraag.
Nadji van den Broek
Nadji van den Broekcreative hero / hoofdbaas
Nadji is het creatief geweten van de Vomstrateeg. Hij weet als geen ander hoe je een communicatievraag vertaalt naar een visueel antwoord en is pas tevreden als het helemaal klopt. Betrokken luisteraar, conceptuele denker.
Bastiaan Witvliet
Bastiaan Witvliet strategy hero
Bastiaan is onze expert op het gebied van organisatiestructuren. Hij kijkt van een afstand naar je organisatie en kan verdomd snel de vinger op je uitdagingen leggen. Snelle denker, doortastend en makkelijke prater.
David Wijns
David Wijnsdigital design hero
David is onze doortastende doorzetter en stille kracht. Verrassend, brede achtergrond, alleskunner. Resultaatgericht, groot probleemoplossend vermogen. Technisch én creatief. Onderzoekend ontwerper met lange adem.

Ben je nieuwsgierig? Wij ook naar jou. Laten we kennismaken!

Stuur een mailtje of bel!