Een goed implementatietraject zorgt voor consistentie

over ons

Meer weten?
Laten we kennismaken!

Stuur een mailtje of bel!
over ons

Meer weten?
Laten we kennismaken!

Stuur een mailtje of bel!

Het huisstijl-implementatietraject is het meest onderschatte onderdeel van het huisstijltraject. Het is veruit het meest tijdrovende en kostbare onderdeel.

Allereerst inventariseren we welke items ontwikkeld moeten worden en wat de productiekosten zijn. De Vormstrateeg kan alle items in huis ontwerpen en productie klaarmaken. Maar als je liever een eigen ontwerper of drukkerij inzet, kan de Vormstrateeg deze wegwijs maken in de nieuwe huisstijl en meer een coördinerende rol nemen. Vervolgens adviseren wij welke implementatiestrategie past bij de organisatie.

‘Mijn organisatie heeft een uitstraling waar je ‘U’ tegen zegt. En niet alleen het resultaat is mooi, de weg er naartoe was dat ook.’

Annelies Braams, NedLes

Onze aanpak

Inventarisatie
communicatiemiddelen

meer

Ontwikkeling
communicatiemiddelen

meer

Huisstijl-
implementatieplan

meer

De Vormstrateeg helpt je met het implementeren van de huisstijl. De manier waarop bepalen we aan de hand van een vast stappenplan en door het vaststellen van enkele rondvoorwaarden. Zo zorgen we ervoor dat de nieuwe huisstijl op een vanzelfsprekende manier wordt doorgevoerd.

Mail ons als je dit ook wilt!

‘Een uitstekende partner om van een creatief concept een praktisch toepasbare huisstijl te creëren.’

Alex Haks, Overtoom

Klopt alles zoals het bedacht was?

Merkdenken zit in ons DNA en dat is wat we graag ieder binnen ons eigen specialisme voor onze klanten doen. Wij bezitten een natuurlijke nieuwsgierigheid om boven tafel te krijgen wat de écht onderscheidende elementen zijn van jouw organisatie.

Tijdens het implementatietraject komt de huisstijl tot wasdom: alles wat is bedacht, toetsen we in de praktijk. Je mag van ons een pragmatische aanpak verwachten. Hoeveel huisstijlonderdelen zijn er, hoe werkt de organisatie en wat is het meest kosten efficiënt. Daarop baseren wij onze aanpak.

Vaak hebben wij al jarenlang een relatie met onze klanten. We zijn dat externe bureau dat je altijd kunt benaderen alsof we een collega zijn. Jouw vaste (web)design of communicatiecollega!

Ben jij op zoek naar zo’n sparringpartner?

Laten we dan kennismaken
Nadji van den Broek
Nadji van den Broekcreative hero / hoofdbaas
Nadji is het creatief geweten van de Vomstrateeg. Hij weet als geen ander hoe je een communicatievraag vertaalt naar een visueel antwoord en is pas tevreden als het helemaal klopt. Betrokken luisteraar, conceptuele denker.

Wie ben je, wat straal je uit en wil je dat?

Huisstijl, het fundament van een sterke organisatie

download White paper

Gerelateerd

Huisstijl beheer

De lijnen zijn uitgezet, de kaders bepaald. Wij bewaken de huisstijl zodat de communicatiekracht en de herkenbaarheid eenduidig en dus sterk blijven.

Ben je nieuwsgierig?

Wij ook naar jou. Laten we kennismaken!

Stuur een mailtje of bel!
2021-02-24T12:21:16+01:00
Ga naar de bovenkant