Bedrijfsmagazine

Farma Magazine Vormstrateeg

FarmaMagazine

FarmaMagazine is een informatief communicatieplatform (online en offline) voor huisartsen en apothekers. Het magazine verschijnt tien keer per jaar en brengt een mix aan redactionele artikelen, advertorials en advertenties. Op de website van FarmaMagazine vindt u blogs, video’s, redactionele posts en webinars.

Met een bedrijfsmagazine heb je een instrument in handen waarmee je klanten, relaties en personeel op een laagdrempelige manier kunt informeren over ontwikkelingen binnen je organisatie. Daarnaast kun je  met een bedrijfsmagazine het beeld en het imago van jouw organisatie sturen.

De Vormstrateeg helpt je bij:

  • het ontwikkelen van een bladformule

  • het maken een basis ontwerp voor het magazine

  • het opstellen van een redactierol per editie

  • het ontwikkelen van copy t.b.v. editie

  • opmaak van het magazine

  • productie- en verspreidingsbegeleiding per magazine

Magazine QPQ Vormstrateeg

QPQ ‘Het nieuwe ondernemen’

QPQ is de eerste glossy wereldwijd over sociaal ondernemerschap. 200 pagina’s met inspirerende interviews met sociaal ondernemers, spannende verhalen over changemakers en interessante informatie voor venture filantropen en andere investeerders. 

Praktijk Magazine Vormstrateeg

Praktijk magazine

Praktijk magazine is een uitgave van de huisartsen uit Zaandam-Zuid en kwam
tot stand met financiele steun van het Achterstandsfonds ZonH.

Ergotherapie Magazine Magazine

Ergotherapie magazine

Ergotherapie Magazine is het vakblad voor ergotherapeuten en verschijnt 6 x per jaar. Het magazine is interessant voor de (aankomende) ergotherapeut, maar ook voor mensen uit andere (para)medische beroepen. 

Sterke concepten bedenken
vinden we het leukst

Merkdenken zit in ons DNA en dat is wat we graag ieder binnen ons eigen specialisme voor onze klanten doen. Wij bezitten een natuurlijke nieuwsgierigheid om boven tafel te krijgen wat de écht onderscheidende elementen zijn van jouw organisatie. Daar kunnen en willen we namelijk wat mee: we vertalen jouw unieke onderscheidende kwaliteiten naar sterke concepten in design en copy, voor online of offline.

Vaak hebben wij al jarenlang een relatie met onze klanten. We zijn dat externe bureau dat je altijd kunt benaderen alsof we een collega zijn. Jouw vaste (web)design of communicatiecollega!

Ben jij op zoek naar zo’n sparringpartner?

Ben je nieuwsgierig?
Wij ook naar jou. Laten we
kennismaken!

Ben je nieuwsgierig?
Wij ook naar jou. Laten we kennismaken!