Waarom merkpositionering
jouw bedrijf helpt

De Vormstrateeg helpt bij merkpositionering. Dat doen wij door het inzetten van een aantal bewezen positioneringstechnieken in combinatie met het door ons ontwikkelde merkwereldenplan. Zo ontdekken wij – samen met jou – de unieke kracht en eigenheid van jouw organisatie.

Die eigenheid is het fundament: het is jouw identiteit die voor ons het vertrekpunt vormt. Vanaf hier maken wij een designvertaalslag naar de visuele identiteit: een solide, krachtige huisstijl. Een huisstijl die voor je werkt.

Onze aanpak

Vormstratteg-Strategie-001

Identiteits-
enquête

Merkassociatie-
sessie

Kernwaarden-
sessie

De identiteitsenquête geeft vaak al een levendige voorstelling van jouw organisatie. Hiermee bereiden wij ons voor op de merkassociatie- en kernwaardensessie. We komen er samen achter waar de schoen wringt en natuurlijk waarin jouw organisatie heel krachtig is. Het resultaat is een drietal kernwaarden waarop álle uitingen die jullie in de toekomst gaan ontwikkelen, getoetst moeten worden.

Sterke concepten bedenken
vinden we het leukst

Merkdenken zit in ons DNA en dat is wat we graag ieder binnen ons eigen specialisme voor onze klanten doen. Wij bezitten een natuurlijke nieuwsgierigheid om boven tafel te krijgen wat de écht onderscheidende elementen zijn van jouw organisatie. Daar kunnen en willen we namelijk wat mee: we vertalen jouw unieke onderscheidende kwaliteiten naar sterke concepten in design en copy, voor online of offline.

Vaak hebben wij al jarenlang een relatie met onze klanten. We zijn dat externe bureau dat je altijd kunt benaderen alsof we een collega zijn. Jouw vaste (web)design of communicatiecollega!

Ben jij op zoek naar zo’n sparringpartner?

‘De Vormstrateeg is een enthousiaste, meedenkende club die goede resultaten boekt.’

Lisette Kalshoven, Open State Foundation

‘Een uitstekende partner om van een creatief concept een praktisch toepasbare huisstijl te creëren.’

Alex Haks, Overtoom

‘De originele ideeën hebben effect. Precies het effect dat je wilt. Opvallen, aandacht geven en aandacht krijgen. Daarom beveel ik de Vormstrateeg van harte aan.’

Simone Dolk, Arbeidsmarktcommunicatie

‘Mijn organisatie heeft een uitstraling waar je ‘U’ tegen zegt. En niet alleen het resultaat is mooi, de weg er naartoe was dat ook.’

Annelies Braams, NedLes

‘De Vormstrateeg is fantastisch! We hebben samengewerkt als één team; niet zij en wij maar echt samen!’

Marion Voorneman, Stichting Nala

‘De communicatie is heel fijn; ze denken echt mee en ze komen met goede ideeën.’

Michael Chung, SKY muscle release

‘Ons logo is duidelijk een professioneel ontwerp dat vertelt dat we een kunstzinnige onderneming zijn. Het zorgt ervoor dat onze uitstraling een geheel vormt.’

Marie-Louise Boel, MLB Gallerie

Ben je nieuwsgierig?
Wij ook naar jou. Laten we
kennismaken!

Ben je nieuwsgierig?
Wij ook naar jou. Laten we kennismaken!