Diensten • Merkpositionering

‘De communicatie is heel fijn; ze denken echt mee en ze komen met goede ideeën.’

Michael Chung, SKY muscle release

Waarom merkpositionering jouw bedrijf helpt

De Vormstrateeg helpt bij merkpositionering. Dat doen wij door het inzetten van een aantal bewezen positioneringstechnieken in combinatie met het door ons ontwikkelde merkwereldenplan. Zo ontdekken wij – samen met jou – de unieke kracht en eigenheid van jouw organisatie.

Die eigenheid is het fundament: het is jouw identiteit die voor ons het vertrekpunt vormt. Vanaf hier maken wij een designvertaalslag naar de visuele identiteit: een solide, krachtige huisstijl. Een huisstijl die voor je werkt.

Onze aanpak

Vormstratteg-Strategie-001

Identiteits-
enquête

meer

Merkassociatie-
sessie

meer

Kernwaarden-
sessie

meer

De identiteitsenquête geeft vaak al een levendige voorstelling van jouw organisatie. Hiermee bereiden wij ons voor op de merkassociatie- en kernwaardensessie. We komen er samen achter waar de schoen wringt en natuurlijk waarin jouw organisatie heel krachtig is. Het resultaat is een drietal kernwaarden waarop álle uitingen die jullie in de toekomst gaan ontwikkelen, getoetst moeten worden.

dat wil ik ook!

‘Een uitstekende partner om van een creatief concept een praktisch toepasbare huisstijl te creëren.’

Alex Haks, Overtoom

Sterke concepten bedenken
vinden we het leukst

En we zijn er ook goed in

Merkdenken zit in ons DNA en dat is wat we graag ieder binnen ons eigen specialisme voor onze klanten doen. Wij bezitten een natuurlijke nieuwsgierigheid om boven tafel te krijgen wat de écht onderscheidende elementen zijn van jouw organisatie. Daar kunnen en willen we namelijk wat mee: we vertalen jouw unieke onderscheidende kwaliteiten naar sterke concepten in design en copy, voor online of offline.

Vaak hebben wij al jarenlang een relatie met onze klanten. We zijn dat externe bureau dat je altijd kunt benaderen alsof we een collega zijn. Jouw vaste (web)design of communicatiecollega!

Ben jij op zoek naar zo’n sparringpartner?

Wie ben je, wat straal je uit en wil je dat?

Huisstijl, het fundament
van een sterke organisatie

download hier de White paper

Ben je nieuwsgierig?

Wij ook naar jou. Laten we kennismaken!

Stuur een mailtje of bel!
2021-12-16T15:58:56+01:00
Ga naar de bovenkant