Unieke pakkende naam met gevoelswaarde

over ons

Meer weten?
Laten we kennismaken!

Stuur een mailtje of bel!
over ons

Meer weten?
Laten we kennismaken!

Stuur een mailtje of bel!

Om tot een passende naam te komen, is het belangrijk om inzicht te krijgen in de kernwaarden van het merk. Het ontwikkelen van een merknaam is een gezamenlijk traject waarvoor wij enkele interactieve methodes hebben ontwikkeld.

Voor diverse bedrijven hebben wij de merknaam ontwikkeld. Het traject van naamontwikkeling kunnen wij als losse dienst aanbieden maar we kunnen uiteraard ook de volgende stap zetten en dat is het visualiseren van het merk. Relaties waarvoor wij de naam hebben ontwikkeld, hebben ons tevens gevraagd het logo en de huisstijl te ontwikkelen.

‘We hebben samengewerkt als één team; niet zij en wij maar echt samen!’

Marion Voorneman, Stichting Nala

voorbeelden

Onze aanpak

Strategische sessie
merkidentiteit

meer

Bedrijfsnaam
bedenken

meer

Handelsnaam
registreren

meer

Naamontwikkeling | Een sterke merknaam is onderscheidend, opvallend en uniek. Een merknaam ontwikkelen we voor zowel bedrijven als producten en diensten.

Ik heb ook een naam nodig!

‘Ons logo is duidelijk een professioneel ontwerp dat vertelt dat we een kunstzinnige onderneming zijn. Het zorgt ervoor dat onze uitstraling een geheel vormt.’

Marie-Louise Boel, MLB Gallerie

Sterke concepten bedenken vinden we het leukst

En we zijn er ook goed in

Merkdenken zit in ons DNA en dat is wat we graag ieder binnen ons eigen specialisme voor onze klanten doen. Wij bezitten een natuurlijke nieuwsgierigheid om boven tafel te krijgen wat de écht onderscheidende elementen zijn van jouw organisatie. Daar kunnen en willen we namelijk wat mee: we vertalen jouw unieke onderscheidende kwaliteiten naar sterke concepten in design en copy, voor online of offline.

Vaak hebben wij al jarenlang een relatie met onze klanten. We zijn dat externe bureau dat je altijd kunt benaderen alsof we een collega zijn. Jouw vaste (web)design of communicatiecollega!

Ben jij op zoek naar zo’n sparringpartner?

Laten we dan kennismaken
Nadji van den Broek
Nadji van den Broekcreative hero
Nadji is het creatief geweten van de Vomstrateeg. Hij weet als geen ander hoe je een communicatievraag vertaalt naar een visueel antwoord en is pas tevreden als het helemaal klopt. Betrokken luisteraar, conceptuele denker.

Wie ben je, wat straal je uit en wil je dat?

Huisstijl, het fundament van een sterke organisatie

download whitepaper

Gerelateerd

Huisstijl beheer

De lijnen zijn uitgezet, de kaders bepaald. Wij bewaken de huisstijl zodat de communicatiekracht en de herkenbaarheid eenduidig en dus sterk blijven.

Ben je nieuwsgierig?

Wij ook naar jou. Laten we kennismaken!

Stuur een mailtje of bel!
2021-02-24T12:12:46+01:00
Ga naar de bovenkant