LOYR2023-06-28T16:18:58+02:00

Balans bij de advocaten van LOYR

Een maatschap met 5 advocaten. 5 stevige karakters, meerdere specialismen en ieder op een eigen manier succesvol. Dat is LOYR. De verschillen zijn duidelijk, maar er is ook iets wat ze bindt: een holistische kijk op het leven. Succesvol zijn gaat niet over veel uren draaien en veel geld verdienen. Succesvol zijn gaat om het beste willen voor je relaties, of dat nu zakelijk of privé is en balans. Werken en geld verdienen is een manier om in vrijheid te kunnen leven.

LOYR, een eigenzinnige naam
Het boven water krijgen wat in essentie een bedrijf of in dit geval een maatschap is, is iets waar de Vormstrateeg goed in is. Voor LOYR hebben we verspreid over enkele jaren dit – voor verschillende projecten – tijdens strategische sessies gedaan. Het leverde onder andere de naam LOYR op en een bijpassende huisstijl. De naam is eigenzinnig en in één keer raak. Tekenend voor de maatschap.

Website
De website is voor LOYR een visitekaartje. Een succesvol samenwerkingsverband ontstaat wanneer een relatie een klik voelt met een advocaat. De site representeert in vorm en tone of voice de maatschap, terwijl er anderzijds op individueel niveau wordt kennis gemaakt met de advocaten, zowel privé als zakelijk. Omdat dat altijd in balans moet zijn.

‘… Per kerende mail ontvingen wij een reactie waarin achter “Loy” de letter “r” was geplaatst. En toen vielen werkelijk alle puzzelstukjes op hun plaats. Het was – in goed Nederlands – spot on. LOYR was geboren.’

Loyr

  • Naamontwikkeling

  • Logo ontwerp

  • Huisstijlontwikkeling

  • Webdesign

Vormstrategie in de praktijk

  • Zomergroet

Zomergroet

Om de zomer te vieren, willen we je graag inspireren met een paar tips om jouw merk sprankelend en fris te houden.

Ben je nieuwsgierig?
Wij ook naar jou. Laten we
kennismaken!

Ben je nieuwsgierig?
Wij ook naar jou. Laten we kennismaken!

Ga naar de bovenkant