Een huisstijl beweegt mee met de organisatie

over ons

Meer weten?
Laten we kennismaken!

Stuur een mailtje of bel!

Voldoet de huisstijl of merkstijl nog? Veel organisaties zijn geneigd om dan een compleet nieuwe stijl te laten designen. Wij zeggen liever: behoud wat goed is en pas aan wat nodig is. Een huisstijlrenovatie is voldoende.  

Als vormstrateeg geloven wij in krachtig en gestructureerd doorbouwen. Je hebt immers al enige herkenbaarheid opgebouwd. In een aantal stappen renoveren wij je huisstijl zodat deze weer volledig aansluit bij de organisatie.

Hoe dat werkt? Als eerste onderzoeken wij wat de identiteit van de organisatie is en willen we weten wat de doelen zijn. Daarna doen wij een beeldtechnisch onderzoek om te achterhalen wat de belangrijkste elementen zijn die de herkenbaarheid creëren. Met deze kennis renoveren wij de bestaande huisstijl zodat deze volledig weer aansluit.

‘De Vormstrateeg is een enthousiaste, meedenkende club die goede resultaten boekt’

Lisette Kalshoven, Open State Foundation

Onze aanpak

Huisstijl-
audit

meer


Herpositionering

meer

Inventarisatie
communicatiemiddelen

meer

Huisstijl-
implementatieplan

meer

Restylen
communicatiemiddelen

meer

Vastleggen
huisstijlrichtlijnen

meer

We zoeken naar een beeldtaal die de gewenste uitstraling en emotie heeft. De zoektocht naar de juiste balans tussen eigenheid, symboliek en beeldtaal is een specialisme van de Vormstrateeg.

Dat wil ik ook!

‘Een uitstekende partner om van een creatief concept een praktisch toepasbare huisstijl te creëren.’

Alex Haks, Overtoom

Sterke concepten bedenken vinden we het leukst

En we zijn er ook goed in

Merkdenken zit in ons DNA en dat is wat we graag ieder binnen ons eigen specialisme voor onze klanten doen. Wij bezitten een natuurlijke nieuwsgierigheid om boven tafel te krijgen wat de écht onderscheidende elementen zijn van jouw organisatie. Daar kunnen en willen we namelijk wat mee: we vertalen jouw unieke onderscheidende kwaliteiten naar sterke concepten in design en copy, voor online of offline.

Vaak hebben wij al jarenlang een relatie met onze klanten. We zijn dat externe bureau dat je altijd kunt benaderen alsof we een collega zijn. Jouw vaste (web)design of communicatiecollega!

Ben jij op zoek naar zo’n sparringpartner?

Laten we dan kennismaken
Bastiaan Witvliet
Bastiaan Witvliet strategy hero
Bastiaan is onze expert op het gebied van organisatiestructuren. Hij kijkt van een afstand naar je organisatie en kan verdomd snel de vinger op je uitdagingen leggen. Snelle denker, doortastend en makkelijke prater.

Wie ben je, wat straal je uit en wil je dat?

Huisstijl, het fundament van een sterke organisatie

download White paper

Gerelateerd

Huisstijl beheer

De lijnen zijn uitgezet, de kaders bepaald. Wij bewaken de huisstijl zodat de communicatiekracht en de herkenbaarheid eenduidig en dus sterk blijven.

Ben je nieuwsgierig?

Wij ook naar jou. Laten we kennismaken!

Stuur een mailtje of bel!
2021-02-24T12:24:13+01:00
Ga naar de bovenkant