Een huisstijl beweegt mee met de organisatie

Voldoet de huisstijl of merkstijl nog? Veel organisaties zijn geneigd om dan een compleet nieuwe stijl te laten designen. Wij zeggen liever: behoud wat goed is en pas aan wat nodig is. Een huisstijlrenovatie is voldoende.

Als vormstrateeg geloven wij in krachtig en gestructureerd doorbouwen. Je hebt immers al enige herkenbaarheid opgebouwd. In een aantal stappen renoveren wij je huisstijl zodat deze weer volledig aansluit bij de organisatie.

Hoe dat werkt? Als eerste onderzoeken wij wat de identiteit van de organisatie is en willen we weten wat de doelen zijn. Daarna doen wij een beeldtechnisch onderzoek om te achterhalen wat de belangrijkste elementen zijn die de herkenbaarheid creëren. Met deze kennis renoveren wij de bestaande huisstijl zodat deze volledig weer aansluit.

Onze aanpak

Huisstijl-
audit


Herpositionering

Inventarisatie
communicatiemiddelen

Huisstijl-
implementatieplan

Restylen
communicatiemiddelen

Vastleggen
huisstijlrichtlijnen

We zoeken naar een beeldtaal die de gewenste uitstraling en emotie heeft. De zoektocht naar de juiste balans tussen eigenheid, symboliek en beeldtaal is een specialisme van de Vormstrateeg.

Sterke concepten bedenken
vinden we het leukst

Merkdenken zit in ons DNA en dat is wat we graag ieder binnen ons eigen specialisme voor onze klanten doen. Wij bezitten een natuurlijke nieuwsgierigheid om boven tafel te krijgen wat de écht onderscheidende elementen zijn van jouw organisatie. Daar kunnen en willen we namelijk wat mee: we vertalen jouw unieke onderscheidende kwaliteiten naar sterke concepten in design en copy, voor online of offline.

Vaak hebben wij al jarenlang een relatie met onze klanten. We zijn dat externe bureau dat je altijd kunt benaderen alsof we een collega zijn. Jouw vaste (web)design of communicatiecollega!

Ben jij op zoek naar zo’n sparringpartner?

‘De Vormstrateeg is een enthousiaste, meedenkende club die goede resultaten boekt.’

Lisette Kalshoven, Open State Foundation

‘Een uitstekende partner om van een creatief concept een praktisch toepasbare huisstijl te creëren.’

Alex Haks, Overtoom

‘De originele ideeën hebben effect. Precies het effect dat je wilt. Opvallen, aandacht geven en aandacht krijgen. Daarom beveel ik de Vormstrateeg van harte aan.’

Simone Dolk, Arbeidsmarktcommunicatie

‘Mijn organisatie heeft een uitstraling waar je ‘U’ tegen zegt. En niet alleen het resultaat is mooi, de weg er naartoe was dat ook.’

Annelies Braams, NedLes

‘De Vormstrateeg is fantastisch! We hebben samengewerkt als één team; niet zij en wij maar echt samen!’

Marion Voorneman, Stichting Nala

‘De communicatie is heel fijn; ze denken echt mee en ze komen met goede ideeën.’

Michael Chung, SKY muscle release

‘Ons logo is duidelijk een professioneel ontwerp dat vertelt dat we een kunstzinnige onderneming zijn. Het zorgt ervoor dat onze uitstraling een geheel vormt.’

Marie-Louise Boel, MLB Gallerie

Ben je nieuwsgierig?
Wij ook naar jou. Laten we
kennismaken!

Ben je nieuwsgierig?
Wij ook naar jou. Laten we kennismaken!