Grafisch ontwerpbureau Amsterdam

De juiste indruk met doordacht grafisch ontwerp
Als er iets nooit verveeld is het grafisch ontwerp. En dat is maar goed ook: alle communicatie-uitingen kunnen beter worden door de hand van een grafisch ontwerper. We laten niets aan het toeval over. De keuze voor een bepaalde lay-out, typografie, kleur en beeld is een directe vertaling van jouw identiteit. Zodat iemand die kennismaakt met jouw product, dienst of organisatie in een fractie van een seconde een juiste eerste indruk heeft.

Jij wilt toch gewoon gezien worden?
Of je nu wilt informeren, opvallen, enthousiasmeren… Het ultieme doel is natuurlijk positieve response. Wij zorgen daarvoor!

‘De communicatie is heel fijn; ze denken echt mee en ze komen met goede ideeën.’

Michael Chung, SKY muscle release

‘Een enthousiaste, meedenkende club die goede resultaten boekt’

Lisette Kalshoven, Open State Foundation

Grafisch ontwerp geeft vorm aan de boodschap

Alle communicatie-uitingen kunnen beter worden door de hand van een grafisch ontwerper. Voor onze klanten maken we naast websites ook folders en flyerspresentatiesnieuwsbrievenvideo’s en jaarverslagen.

Andere toepassingen

Websites

meer

Social media beheer

meer

Magazines

meer

Video

meer

Jaarverslagen

meer

We zoeken naar een beeldtaal die de gewenste uitstraling en emotie heeft. De zoektocht naar de juiste balans tussen eigenheid, symboliek en beeldtaal is een specialisme van de Vormstrateeg.

Dat wil ik ook!

De Vormstrategen

Nadji van den Broek
Nadji van den Broekcreative hero
Nadji is het creatief geweten van de Vomstrateeg. Hij weet als geen ander hoe je een communicatievraag vertaalt naar een visueel antwoord en is pas tevreden als het helemaal klopt. Betrokken luisteraar, conceptuele denker.
Bastiaan Witvliet
Bastiaan Witvliet strategy hero
Bastiaan is onze expert op het gebied van organisatiestructuren. Hij kijkt van een afstand naar je organisatie en kan verdomd snel de vinger op je uitdagingen leggen. Snelle denker, doortastend en makkelijke prater.
David Wijns
David Wijnsdigital design hero
David is onze doortastende doorzetter en stille kracht. Verrassend, brede achtergrond, alleskunner. Resultaatgericht, groot probleemoplossend vermogen. Technisch én creatief. Onderzoekend ontwerper met lange adem.

Wie ben je, wat straal je uit en wil je dat?

Huisstijl, het fundament
van een sterke organisatie

download hier de White paper

Ben je nieuwsgierig?

Wij ook naar jou. Laten we kennismaken!

Stuur een mailtje of bel!
2021-03-05T14:57:25+01:00
Ga naar de bovenkant