Vormgeving jaarverslag

Het jaarverslag is hét jaarlijkse document om stakeholders te informeren over het reilen en zeilen van de organisatie. Als Vormstrateeg maken we er een echt visitekaartje van de organisatie van. Uiteraard zonder de kernboodschap uit het oog te verliezen.

Directieverslag
Het directieverslag in het jaarverslag geeft duiding aan de jaarrekening. Met heldere verwijzingen tussen deze twee verplichte onderdelen van het jaarverslag, is het eenvoudig om verbanden te leggen.

Jaarrekening
Schema’s en tabellen vormgeven is een vak apart. Wij zorgen ervoor dat de jaarrekening in het jaarverslag overzichtelijk is vormgegeven.

De Vormstrateeg kan het hele project uit handen nemen, of delen ervan. Denk dan aan project coördinatie, eindredactie, fotografie en vormgeving.

Andere toepassingen

Websites

Grafisch ontwerp

Social Media Beheer

Magazines

Jaarverslagen

We zoeken naar een beeldtaal die de gewenste uitstraling en emotie heeft. De zoektocht naar de juiste balans tussen eigenheid, symboliek en beeldtaal is een specialisme van de Vormstrateeg.

Sterke concepten bedenken
vinden we het leukst

Merkdenken zit in ons DNA en dat is wat we graag ieder binnen ons eigen specialisme voor onze klanten doen. Wij bezitten een natuurlijke nieuwsgierigheid om boven tafel te krijgen wat de écht onderscheidende elementen zijn van jouw organisatie. Daar kunnen en willen we namelijk wat mee: we vertalen jouw unieke onderscheidende kwaliteiten naar sterke concepten in design en copy, voor online of offline.

Vaak hebben wij al jarenlang een relatie met onze klanten. We zijn dat externe bureau dat je altijd kunt benaderen alsof we een collega zijn. Jouw vaste (web)design of communicatiecollega!

Ben jij op zoek naar zo’n sparringpartner?

Ben je nieuwsgierig?
Wij ook naar jou. Laten we
kennismaken!

Ben je nieuwsgierig?
Wij ook naar jou. Laten we kennismaken!