Vormstrateeg-Whitepaper-ACC-HACK-03

Een website op maat,
doordacht en functioneel

Iedereen heeft een website en niet een is hetzelfde. Want sommige sites hebben de functie van visitekaartje, andere zijn informerend of vormen een verkoopkanaal. Kortom; de vormgeving van de website is afhankelijk van de eisen waaraan het moet voldoen.

Huisstijl website
Van een vormstrateeg mag je verwachten dat we ervoor zorgen dat de website naadloos aansluit bij je huisstijlrichtlijnen. En als die nog niet zo scherp zijn, helpen wij je daarbij.

Vormgeving website
Zodra duidelijk is welke functionaliteiten er voor de site nodig zijn, maken wij een wire-frame. Aan de hand hiervan gaan wij je website ontwerpen.

Samenwerking ontwikkeling website
Alle bronbestanden leveren wij aan bij jouw programmeur. Deze zullen wij begeleiden tijdens het programmeerproces. Geen programmeur in huis? Wij hebben een WordPress-specialist in huis en hebben enkele partners waarmee we graag en prettig samenwerken.

Andere toepassingen

Social media beheer

Grafisch ontwerp

Video

Magazines

Jaarverslagen

We zoeken naar een beeldtaal die de gewenste uitstraling en emotie heeft. De zoektocht naar de juiste balans tussen eigenheid, symboliek en beeldtaal is een specialisme van de Vormstrateeg.

‘De Vormstrateeg is een enthousiaste, meedenkende club die goede resultaten boekt.’

Lisette Kalshoven, Open State Foundation

‘Een uitstekende partner om van een creatief concept een praktisch toepasbare huisstijl te creëren.’

Alex Haks, Overtoom

‘De originele ideeën hebben effect. Precies het effect dat je wilt. Opvallen, aandacht geven en aandacht krijgen. Daarom beveel ik de Vormstrateeg van harte aan.’

Simone Dolk, Arbeidsmarktcommunicatie

‘Mijn organisatie heeft een uitstraling waar je ‘U’ tegen zegt. En niet alleen het resultaat is mooi, de weg er naartoe was dat ook.’

Annelies Braams, NedLes

‘De Vormstrateeg is fantastisch! We hebben samengewerkt als één team; niet zij en wij maar echt samen!’

Marion Voorneman, Stichting Nala

‘De communicatie is heel fijn; ze denken echt mee en ze komen met goede ideeën.’

Michael Chung, SKY muscle release

‘Ons logo is duidelijk een professioneel ontwerp dat vertelt dat we een kunstzinnige onderneming zijn. Het zorgt ervoor dat onze uitstraling een geheel vormt.’

Marie-Louise Boel, MLB Gallerie
Vormstrateeg-Open-Poen

Sterke concepten bedenken
vinden we het leukst

Merkdenken zit in ons DNA en dat is wat we graag ieder binnen ons eigen specialisme voor onze klanten doen. Wij bezitten een natuurlijke nieuwsgierigheid om boven tafel te krijgen wat de écht onderscheidende elementen zijn van jouw organisatie. Daar kunnen en willen we namelijk wat mee: we vertalen jouw unieke onderscheidende kwaliteiten naar sterke concepten in design en copy, voor online of offline.

Vaak hebben wij al jarenlang een relatie met onze klanten. We zijn dat externe bureau dat je altijd kunt benaderen alsof we een collega zijn. Jouw vaste (web)design of communicatiecollega!

Ben jij op zoek naar zo’n sparringpartner?

Ben je nieuwsgierig?
Wij ook naar jou. Laten we
kennismaken!

Ben je nieuwsgierig?
Wij ook naar jou. Laten we kennismaken!