Versterk je marketingplan
met video

Wist je dat je de conversie kunt verhogen met 80% door gebruik te maken van video content? Alles dus overboord en vol inzetten op video? Zeker niet! Maak het onderdeel van je marketingplan naast blogs, fotoreportages en offline uitingen. Wij zorgen ervoor dat de vorm en de boodschap die je video’s hebben het beeld van de organisatie versterken en ondersteunen. Bijvoorbeeld door een vaste beeldtaal te ontwikkelen die je kunt gebruiken in je video’s. Daarnaast verzorgen we natuurlijk de volledige productie van je video’s.

Andere toepassingen

Websites

Grafisch ontwerp

Social Media Beheer

Magazines

Jaarverslagen

We zoeken naar een beeldtaal die de gewenste uitstraling en emotie heeft. De zoektocht naar de juiste balans tussen eigenheid, symboliek en beeldtaal is een specialisme van de Vormstrateeg.

Sterke concepten bedenken
vinden we het leukst

Merkdenken zit in ons DNA en dat is wat we graag ieder binnen ons eigen specialisme voor onze klanten doen. Wij bezitten een natuurlijke nieuwsgierigheid om boven tafel te krijgen wat de écht onderscheidende elementen zijn van jouw organisatie. Daar kunnen en willen we namelijk wat mee: we vertalen jouw unieke onderscheidende kwaliteiten naar sterke concepten in design en copy, voor online of offline.

Vaak hebben wij al jarenlang een relatie met onze klanten. We zijn dat externe bureau dat je altijd kunt benaderen alsof we een collega zijn. Jouw vaste (web)design of communicatiecollega!

Ben jij op zoek naar zo’n sparringpartner?

Ben je nieuwsgierig?
Wij ook naar jou. Laten we
kennismaken!

Ben je nieuwsgierig?
Wij ook naar jou. Laten we kennismaken!