Social media is niet weg
te denken in de communicatie
van jouw organisatie

Er zijn twee belangrijke obstakels die goed socialmediabeleid in de weg kunnen zitten: tijd en kwaliteit.

Het vergt tijd en discipline om met regelmaat content te creëren, te posten en te monitoren. En als die tijd er wel is, dan is de kwaliteit van de content, of dat nu tekst, beeld of video is, niet altijd van een heel hoge kwaliteit. Daarbij helpen wij je graag.

Iedereen verwacht dat bedrijven zich via de sociale mediakanalen presenteren. Het is toegankelijk en je komt als organisatie direct in contact met je doelgroep. Een prettige kans die je er niet ‘even bij doet.’ Social media vraag om een weloverwogen berichtenkeuze. Bij de Vormstrateeg maken we een strategische planning, creëren hoogwaardige content in tekst en beeld en zorgen ervoor dat we vlot anticiperen op reacties van volgers.

Social Media templates voor ‘Go2people Websites’.

Andere toepassingen

Websites

Grafisch ontwerp

Social Media Beheer

Magazines

Jaarverslagen

We zoeken naar een beeldtaal die de gewenste uitstraling en emotie heeft. De zoektocht naar de juiste balans tussen eigenheid, symboliek en beeldtaal is een specialisme van de Vormstrateeg.

Sterke concepten bedenken
vinden we het leukst

Merkdenken zit in ons DNA en dat is wat we graag ieder binnen ons eigen specialisme voor onze klanten doen. Wij bezitten een natuurlijke nieuwsgierigheid om boven tafel te krijgen wat de écht onderscheidende elementen zijn van jouw organisatie. Daar kunnen en willen we namelijk wat mee: we vertalen jouw unieke onderscheidende kwaliteiten naar sterke concepten in design en copy, voor online of offline.

Vaak hebben wij al jarenlang een relatie met onze klanten. We zijn dat externe bureau dat je altijd kunt benaderen alsof we een collega zijn. Jouw vaste (web)design of communicatiecollega!

Ben jij op zoek naar zo’n sparringpartner?

Ben je nieuwsgierig?
Wij ook naar jou. Laten we
kennismaken!

Ben je nieuwsgierig?
Wij ook naar jou. Laten we kennismaken!