Diensten • Huisstijl ontwerp

Krachtige huisstijl ontwerpen

Is jouw organisatie toe aan een nieuwe huisstijl? Dan gaan we graag met je in gesprek. We willen weten wat de unieke kenmerken van de organisatie zijn en we willen natuurlijk weten wat de bedrijfsdoelstellingen zijn. De volgende stap ligt bij ons: het is aan de Vormstrateeg-designers om dit te vertalen. Naar een nieuwe huisstijl, hernieuwde huisstijl of middelen.

De vertaling is als het onderzoek van een laborant die de juiste ingrediënten samenvoegt die gezamenlijk leiden tot een mix die impact heeft. (Alleen zijn wij veel beter gekleed.)

We hebben hier vele jaren ervaring mee en helpen jou ook graag aan een heel eigen, uitgesproken en passende huisstijl.

‘De originele ideeën hebben effect. Precies het effect dat je wilt. Opvallen, aandacht geven en aandacht krijgen. Daarom beveel ik de Vormstrateeg van harte aan.’

Simone Dolk, Arbeidsmarktcommunicatie

Toepassingen

Websites

meer

Social media beheer

meer

Grafisch ontwerp

meer

Magazines

meer

Video

meer

Jaarverslagen

meer

We zoeken naar een beeldtaal die de gewenste uitstraling en emotie heeft. De zoektocht naar de juiste balans tussen eigenheid, symboliek en beeldtaal is een specialisme van de Vormstrateeg.

Dat wil ik ook!

‘Mijn organisatie heeft een uitstraling waar je ‘U’ tegen zegt. En niet alleen het resultaat is mooi, de weg er naartoe was dat ook.’

Annelies Braams, NedLes

Onderscheidende huisstijlen maken doen we graag

En kun je gerust onze specialiteit noemen!

Merkdenken zit in ons DNA en dat is wat we graag ieder binnen ons eigen specialisme voor onze klanten doen. Wij bezitten een natuurlijke nieuwsgierigheid om boven tafel te krijgen wat de écht onderscheidende elementen zijn van jouw organisatie. Daar kunnen en willen we namelijk wat mee: we vertalen jouw unieke onderscheidende kwaliteiten naar sterke concepten in design en copy, voor online of offline.

Vaak hebben wij al jarenlang een relatie met onze klanten. We zijn dat externe bureau dat je altijd kunt benaderen alsof we een collega zijn. Jouw vaste (web)design of communicatiecollega!

Ben jij op zoek naar zo’n sparringpartner?

De Vormstrategen

Nadji van den Broek
Nadji van den Broekcreative hero
Nadji is het creatief geweten van de Vomstrateeg. Hij weet als geen ander hoe je een communicatievraag vertaalt naar een visueel antwoord en is pas tevreden als het helemaal klopt. Betrokken luisteraar, conceptuele denker.
Bastiaan Witvliet
Bastiaan Witvliet strategy hero
Bastiaan is onze expert op het gebied van organisatiestructuren. Hij kijkt van een afstand naar je organisatie en kan verdomd snel de vinger op je uitdagingen leggen. Snelle denker, doortastend en makkelijke prater.
David Wijns
David Wijnsdigital design hero
David is onze doortastende doorzetter en stille kracht. Verrassend, brede achtergrond, alleskunner. Resultaatgericht, groot probleemoplossend vermogen. Technisch én creatief. Onderzoekend ontwerper met lange adem.

Wie ben je, wat straal je uit en wil je dat?

Huisstijl, het fundament
van een sterke organisatie

download hier de White paper

Ben je nieuwsgierig?

Wij ook naar jou. Laten we kennismaken!

Stuur een mailtje of bel!
2021-11-25T17:27:48+01:00
Ga naar de bovenkant