Onze diensten2020-10-15T15:32:31+02:00

Bij alles wat we voor je doen willen we weten wie je bent, wat je wilt uitstralen en wat je doelstellingen zijn. Dat vormt de basis! Om met deze gegevens te kijken hoe wij jouw doelstellingen kunnen omzetten naar concrete middelen. Als vormstrategen zorgen we ervoor dat alle uitingen jouw visuele identiteit bestendigen of vergroten.

Huisstijlontwikkeling

Merkpositionering

In de praktijk blijkt vaak dat het voor organisaties lastig is om hun eigenheid en positie in de markt helder neer te zetten. Hoe ervaar jij dat?

Huisstijl ontwerp

De corporate identity ligt aan de basis van de visuele identiteit. Dit komt terug in diverse toepassingsgebieden. Natuurlijk het logo en het gebruik daarvan. Maar wij gaan veel verder.

Huisstijl renovatie

Huisstijlen verouderen terwijl je organisatie zich blijft ontwikkelen. Dan moet je huisstijl kunnen meebewegen. Wij zorgen dat je huisstijl weer aansluit bij de tijdsgeest en je organisatie.

Huisstijl beheer

De lijnen zijn uitgezet, de kaders bepaald. Wij bewaken de huisstijl zodat de communicatiekracht en de herkenbaarheid eenduidig en dus sterk blijven.

Wat wij nog meer voor je doen

Websites

Een website is een van de belangrijkste huisstijldragers. Hij moet dan ook naadloos aansluiten bij de huisstijl.

Magazines

Een bedrijfsmagazine of nieuwsbrief werkt heel goed en is in printvorm weer terug van weggeweest!

Video

De Vormstrateeg helpt je met het op een passende wijze integreren van je videobeleid in de communicatiemix.

Ben je nieuwsgierig? Wij ook naar jou. Laten we kennismaken!

Stuur een mailtje of bel!
Go to Top